Lokallag i KRIK Hordaland

Lokallagskart

KRIK Sentralt har utarbeidet et helt fantastisk lokallagskart der du kan finne informasjon om alle lokallagnee i alle distriktene, også i Hordaland. Anbefaler å sjekke denne ut hvis du ønsker å finne et lokallag nærme deg.

KRIK Follese

Den 9 april besøkte vi i Ressursteamet KRIK Follese! Her har vi i Ressursteamet vært før og vi ble som alltid godt mottatt av både ledere og deltakere! God bless KRIK Follese.

KRIK Ulveset

Denne våren besøkte Ressursteamet også KRIK Ulveset. Det var en fin trening med mye lek og moro.

KRIK Husnes

Den 26 mars besøkte vi i Ressursteamet KRIK Husnes. Etter at vi hadde lagt bak oss mange mil så kom vi endelig frem til den vakkre og bortgjemte vestlandsperlen; Husnes. Men det var ikke aluminiums fabrikkene vi var komt for å besøke, nei de vi skulle besøke var lokallaget KRIK Husnes.

Ressursteam til KRIK Fjell

Den 25 februar dro vi i Ressursteamet til KRIK Fjell. Der møtte vi ca 20 fantastiske ungdommer! Etter en time med mange leker og en liten andakt i regi av Hans Roger dro vi hjem etter en hærlig KRIK trening.

Økonomitips

Her finner du forhåpentligvis svarene på alt du lurer på om økonomi i lokallaget, i tillegg til alle aktuelle skjemaer. Kom gjerne med flere spørsmål (hordalandokonomi krik.no), vi legger ut svar fortløpende!

Nattcup i KRIK Husnes

Laurdag 25.10 arrangerte KRIK Husnes sin årlege nattcup i innebandy. Med harde kampar, god underholdning og nesten 500 ungdommar, måtte dette bli bra!

Kristen Idrettskontakt Hordaland

Postboks 75
5838 BERGEN

webløsning utviklet av mWEB

 

E-post: hordaland@krik.no
Tlf. 45 87 26 98

Lokallagsoversikt KRIK Hordaland