VELKOMMEN TIL KRIK CHALLENGE 2017!

Velkommen til KRIK Challenge, 24.-26. februar 2017. Årets leir foregår på Wallemtunet på Kvamskogen.

 Sett av helgen 24. - 26. februar og bli med på KRIK Challenge 2017! Dette blir en helg fylt med deilig skikjøring og godt fellesskap med hverandre og Jesus. På menyen står en dag med instruksjon i Eikedalen skisenter og en variert aktivitetsdag ute. På kvelden blir det inspirerende samlinger med forkynnelse, lovsang, gode samtaler og hygge. Dette er leiren for deg som vil vokse i troen, utvikle ferdighetene, få nye bekjentskaper og ha det gøy. Ta med venner og klassekamerater på en lavterskelleir med opplevelser og en stemning du sent vil glemme! Leiren er for deg som er mellom 13 og 19 år.

Melder du deg på før 1. februar, koster leiren 850 kr (reise til Kvamskogen og heiskort kommer i tillegg). Fra 1. februar til påmeldingsfristen 15. februar koster leiren 950 kr.
Prisen inkluderer overnatting, mat og instruksjon, men transport til Kvamskogen og heiskort kommer i tillegg. Heiskort vil koste 240 kr om du er under 16 år og 300 kr for deg som er 16 år eller eldre. Vi legger opp til felles reise med rutebuss fra Bergen.

Påmeldingen er nå åpen og skjer via
www.deltaker.no/krikchallenge2017

 

 

Kommentarer

Ingen kommentarer her. Bli den første til å kommentere!

Skriv en kommentar

Du må være innlogget for å kommentere.|Logg inn her

Kristen Idrettskontakt Hordaland

Postboks 75
5838 BERGEN

webløsning utviklet av mWEB

 

E-post: hordaland@krik.no
Tlf. 45 87 26 98

Lokallagsoversikt KRIK Hordaland